От Черно море съобщиха, че отборът ще се изправи срещу ЦСКА този петък без петима свои играчи. Мачът с "червените" ще се играе на "Армията" и е от 17:30 часа.

Днес "моряците" проведоха последната си тренировка, след което старши треньорът Илиан Илиев определи групата за гостуването. От нея отпаднаха контузеният Мирослав Енчев, Мехди Фенуш, който е с болки в адуктора, както и Дани Кики, Георги Божилов и наказаният Илиас Хасани.

Дани Кики и Божилов отново тренират с основната група на Черно море

Дани Кики и Божилов готови за битката с ЦСКА

Илиан Илиев повика четирима юноши на Черно море

Ето какво написаха на сайта си от Черно море:

"Отборът на Черно море проведе последната си тренировка във Варна преди петъчния мач с ЦСКА в София. Заниманието бе на стадион "Тича" във Варна, а след него треньорът Илиан Илиев определи групата за двубоя с "армейците".

В нея попадна юношата Лъчезар Йорданов, който заема мястото на контузения Мирослав Енчев. Аут за срещата е и Мехди Фенуш, който е с болки в адуктора, както и Дани Кики, Георги Божилов и наказаният Илиас Хасани. Сред 18-те се завръща Николай Минков, който пък не намери място в групата за мача с Берое. Сред избраниците на специалиста са и тримата национали при юношите U19 - Иван Дюлгеров, Ертан Томбак и Емил Янчев, които ще се присъединят към тима в София след контролата с Косово.

Утре рано сутринта отборът отпътува за София, като за четвъртък е предвидено още едно занимание".

Пуснаха в продажба билетите за ЦСКА - Черно море

Пуснаха в продажба билетите за ЦСКА - Черно море

Цената варира от 5 до 130 лева

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Ертан Томбак, Георги Илиев, Даниел Димов, Александър Цветков, Петър Витанов, Кононго, Радослав Василев, Марек Кузма, Атанас Зехиров, Николай Минков, Мартин Костадинов, Лъчезар Йорданов, Мариян Огнянов, Аристот Н`Донгала, Емил Янчев, Мартин Минчев.