След днешното занимание на Черно море треньорът на "моряците" Илиан Илиев определи групата от 19 футболисти за домакинството на Пирин (Благоевград), съобщиха от варненския клуб.

Аут за двубоя са възстановяващият се от контузия капитан на тима Даниел Димов и Цветомир Панов, който е с травма от срещата в Стара Загора срещу Берое. Мача пропускат още Петър Иванов, Ангел Ангелов, Наско Янков, Калин Георгиев и Лъчезар Йорданов.

Сред избраниците на Илиев се завръщат Закария Беншаа и Велислав Василев, които пропуснаха гостуването на Берое заради травми.

Черно море пусна билетите за битката с Пирин

Черно море пусна билетите за битката с Пирин

Пропуските вече се продават в мрежата на Eventim

В групата на Черно море за двубоя са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Евгений Сердюк, Закария Беншаа и Мади Кета.

Срещата от 6-ия кръг на efbet Лигата между Черно море и Пирин е утре от 18:30 часа на стадион "Тича". Цената на билетите за двубоя е 9 лева и могат да се закупят в мрежата на Ивентим и от касите на стадиона, които отварят в 16:30 часа в деня на мача.

Главен съдия е Волен Чинков с помощници Дениз Соколов и Димитър Димитров. За четвърти рефер е определен Красимир Кръстев. За ВАР ще отговаря Станимир Тренчев, с асистент Драгомир Милев. Съдийски наблюдател е Димитър Костов.