Наставникът на Черно море - Илиан Илиев реагира гневно спрямо съдиите след гостуването на Лудогорец в Разград. Поражението с 0:1 от "орлите" спря амбициите на варненци за класиране в евротурнирите.

"Мисля, че футболистите ни направиха всичко, за да останем в борбата за третото или четвърто място. Може би, ако първото полувреме бяхме отбелязали някои от положенията си, щеше да е различно.

Съдиите трябва да разберат, че Лудогорец вече е шампион и трябва да ни оставят да си играем. Това е една от причините да не си тръгнем дори с частичен успех от тук.

Не можем в четвърти мач да победим, но не бяхме по-слаби от противника в нито една от срещите. Понякога идва и шансът. В някои мачове ни липсват наказани играчи. Доволни сме от всички, които играха. Младите, които влязоха, се справиха. Не загубихме заради отсъствието на Живко Атанасов и Цветомир Панов. Липсва ни скорост в атака.

Ще опитаме в кратката почивка между сезоните да намерим играчи, които да ни помогнат да вдигнем скоростта в атака. Зимата е много тежко с трансферите. Понякога стават грешки.

Младите ни дават някаква дълбочина в състава, да, те нямат опит, но имат огромно желание. Нашата публика тази година беше страхотна. Благодарни сме. Вярвахме, че можем да се преборим за третото място", каза Илиев.

Лудогорец - Черно море 1:0 в мач от efbet Лига

Намеси на ВАР спънаха Черно море за Европа и съхраниха шампионския празник на Лудогорец

Сотириу се превърна в герой за "орлите", публиката се сбогува с Вандерсон