Наставникът на Черно море - Илиан Илиев обяви причините, които според него са оказали влияние за загубата от ЦСКА с 1:3.

"ЦСКА се възползва от ситуациите си за гол. Бяхме отборът, който повече държеше топката и се опитваше да играе. Те ни удариха на три контраатаки. Не съм доволен от реакцията на моите футболисти. Влезнахме прекалено пренавити в този мач. Факт е, че направих само две смени. В предни позиции сътворихме нелоши неща, при 1:2 имахме корнер, при който можеше да завършим по-добре, а вместо това инкасирахме трети гол".

"ЦСКА имат опитни хора. При 1:2 убиха темпото, изиграха майсторски някои такива тънки ситуации. Всичко приключи при третия гол, сякаш не вярвахме, че ще го върнем. Но дори и след това създадохме интересни положения. Трябва да се поучаваме от грешките си. Повторихме някои такива, които допуснахме и срещу Берое".

"Има моменти, в които трябва да преосмислим дали трябва постоянно да се надиграваме с отборите. Има мигове, в които трябва и да се поприберем. Да чакаме своя миг и на контраатака...".

ЦСКА победи Черно море с 3:1

Шампионските мечти на ЦСКА възкръснаха на "Тича"!

"Армейците" с ключов успех 3:1 при визитата си на Черно море