Треньорът на Черно море Илиан Илиев вярва, че отборът му има сили да победи ЦСКА два пъти в един сезон. След като спечели с 3:1 на "Армията" в началото на сезан, сега силният тим на варненци приема "армейците" на "Тича".

"Настроението е нормално. Нямаме сериозни проблеми. Очакваме срещата с нетърпение. Пред нашата публика да покажем добра игра и ако имаме късмет, да победим. От първия мач с тях мина доста време. Не вярвам този мач да повлияе. Щом победихме в София, значи имаме сили да го направим отново. Противникът има единици, които в малко ситуации могат да решат изхода на всеки един мач.

Интересът към тези мачове провокира футболистите да дадат максимума от своите възможности. Трябва да не се предаваме, да играем добре в защита, да атакуваме. Вярвам във футболистите си. Срещу Локомотив в Пловдив почти цял мач играхме в половината на противника. Те са хит в първенството, но нямахме шанс да отбележим. Черно море се развива на прав път. Налагаме и момчета от школата. Дано и имаме и късмет. Рядко се прибираме в последните 30 метра, освен ако не ни принудат. Не се браним в глуха защита. Надявам се да играем футбол, който да се хареса на привържениците", каза Илиан Илиев за БНР.

Повериха Черно море - ЦСКА на Николай Йорданов

Повериха Черно море - ЦСКА на Николай Йорданов

Петър Костадинов ще свири Левски - Етър