Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе категоричен, че отборът няма да брани преднината си от 2:1 срещу Локомотив (Пловдив) в реванша в битката за седмото място в Лига Европа. 

"Искам да похваля футболистите, че направиха това, което бяхме замислили. Изчаквахме и не рискувахме много. Знаехме, че Локомотив ще е нареден на центъра и ще чака наши грешки. Съжаляваме, че не вкарахме още голове. Те трябва да са доволни, че отбелязаха. 

В Пловдив те ще трябва да атакуват, а ние имаме необходимите хора, които могат да използват празните пространства. Можеше да сме малко по-умни и търпеливи в последните 15 минути. Подведе ни адреналинът и публиката. Можем да си вземем поука от грешките. Всеки гол връща противника в играта. Ще бъдем много внимателни.

В Локомотив изкарах хубави месеци и знам, че там не се играе лесно. Очаква ни труден двубой. Все още мачът е отворен и ще трябва да се постараем повече в реванша. Няма да браним единия гол в реванша. Няма да чакаме в Пловдив и да държим резултат 0:0. Ще играем по същия начин, както със Септември и ще търсим гола", коментира Илиев.

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 2:1

Черно море е една стъпка по-близо до Лига Европа, гол-шедьовър на "Тича"

"Моряците" взеха аванс срещу Локомотив (Пловдив)