Старши-треньорът на Черно море-Илиан Илиев разкри, че очаква нов бразилец в редиците за пролетния полусезон.

"Днес е първи ден, отсъстват двама човека. Аристоте не пожела да си поднови договора, чакаме външен халф с ляв крак. Това е групата, евентуално ако намерим подходящ нападател. И двамата са атакуващи. Програмата за подготовката я изнесохме, до 18 сме тук, после в Турция и две седмици до началото на първенството във Варна".

"За изходящи хора, може би сте разбрали, появи се интерес от Арда към Марти Костадинов. Оставихме той да си реши, дали да отиде. Каза, че има желание. Ръководството се разбира за трансфер".

"За 28-и не е ясен съперникът, другите противници са ясни. Бразилец с европейски паспорт. Играл е по същите дивизии както Родриго и дори се познават".

"Не сме го намерили другият, няма голям избор зимата особено. Другото знаете, няма и 20 дни откакто приключихме. Ще се борим за шестицата, борбата е доста сложна, можехме да си я решим първият полусезон с някои победи вместо равенства. Не е лесно, както и на другите няма да е лесно".

"Започваме най-рано първенството, 14 юли и го свършваме от Европа най-късно, 30 май и започваме подготовка на 10 юни, което е абсурдно", допълни Илиев.

Черно море започна подготовка в почти пълен състав

Черно море започна подготовка в почти пълен състав

"Моряците" чакат нов бразилец