Илиан Илиев призна, че през зимната пауза е трудно да се намират добри играчи. Селекционерът на Черно море даде интервю за "Хоризонт", в което призна, че няма да правят селекция на всяка цена. Той вярва, че неговите футболисти имат сили да се класират в първата шестица.

"Желанието ни е да подобрим играта си, за да бележим повече голове и да не губим точки и мачове в последните минути", обясни той.

Илиан Илиев: Ще се борим за шестицата, но няма да бъде лесно

Илиан Илиев: Ще се борим за шестицата, но няма да бъде лесно

"Чакаме офанзивен бразилски футболист"

"Имаме тежка програма, но вярвам във възможностите на футболистите си. Ще имаме един лагер в Алания. До 17-ти януари сме във Варна. След това от 18-ти до 31-ви ще сме на подготовка в Турция. Ще изиграем 7-8 мача до началото на първенството. В доста срещи есента пропуснахме да бележим голове", продължи Илиев.

"До момента имаме едно ново име, което е на проби. Ндонгала ни напусна, след като не пожела да му се поднови договора. От 23-ма футболисти на първата тренировка 12 бяха от нашата школа. Ще продължим да разчитаме на тези момчета. 5-6 момчета вече дебютираха за Черно море. Есента имаше мачове, които ми харесаха. Пресирахме противника, държахме топката, но не материализирахме превъзходството. Тогава ни липсваха голове. Ако ги бяхме вкарали, сега щяхме да сме в първата шестица", добави специалистът.

Футболистите на Черно море с едно занимание на стадион “Младост”

Футболистите на Черно море с едно занимание на стадион “Младост”

Играчите работиха предимно за сила