Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели впечатленията си от победата с 2:0 над Берое. 

"Изключително важен мач за нас срещу един от наистина стабилните отбори. Това показва ,че побеждаваме отбор с дълбочина в състава. Първото полувреме само ние играехме на терена. Второто полувреме стана равностоен мач. Берое имат опитни играчи. Трудно им се взема топката. Улеснихме ги.

Ние сме зависими от всеки един играч. От Иса сме зависими, защото той ни завършва атаките. Отборът ни няма тази дълбочина като Берое. Вторите ни опции са юноши. Затова той е важен.

Това че започнахме добре не ни заблуждава. Ние отново правим отбор. Интегрираме много млади хора. Създадохме очаквания в хората. Никой не слага шестицата за самоцел. Тогава започваме да правим сметки. Целта ни е да играем футбол.

Имаме почивка. 2 трудни мача след това. Не сме го коментирали. Макар че мачовете за купата са много различни. Левски се представя много добре. Без да критикувам някого, да се замислят малко за програмата. Всички мачове се играят в петък. Сряда-четвъртък се прибират, от националните отбори, в петък се събираме. Нямаме дълбочината на много отбори и имаме много млади момчета по тези постове. Искам да се мисли за тези ситуации", завърши Илиев.

Черно море победи Берое с 2:0

Черно море сломи Берое и го измести от Топ 6

"Моряците" се наложиха над старозагорци с 2:0