Илиан Илиев говори пред официалния сайт на Черно море след мача със Созопол. Ето какво каза специалистът:

"Доволен съм от първото полувреме, през второто видяхте, че то не стана мач. Напълно излишно второ полувреме, в което единствено можеше да стане някоя контузия. През първото полувреме - да, имаше движение, като цяло добро първо полувреме. През второто тръгнахме да се доказваме с някакви други неща, много индивидуална игра, бавно вървеше топката, естествено и противникът се прибра. При 3:0 няма какво да правят.

Няма да коментираме за дошлия на проби Питоклес Базоло, шансовете му да остане със сигурност не са много големи. С търсенето на ляв бек, както виждате не сме стигнали доникъде, не бързаме да вземаме, защото от други години знаем - по-добре да не вземеш никого, отколкото да вземем някого и да не ни върши работа, особено ако е чужденец.

Снимка 517362

Източник: Официален сайт на Черно море

Виждате, че имаме и млади момчета при нас, макар че днес през второто полувреме, с някои от тях "ще си дърпаме ушите" в понеделник, защото не става по този начин да се представяме, не толкова като грешки - всеки може да греши, а като отношение вътре на терена.

Противниците ни в контролите бяха такива, без да искам да обиждам никого, че не можахме да загубим някой мач или да завършим наравно.

Постоянно няколко човека имат някакви оплаквания, изпълнихме всичко в подготовката, но не бяха всички пълноценни през цялото време. Ако отпратим Базоло ще продължим да търсим нападател. Знаете, че при нас в България можеш да вземеш свободен агент дори и след затварянето на трансферния прозорец. Ще продължим да търсим", каза Илиев.

Черно море победи Созопол с 3:1

Черно море победи Созопол с 3:1

Точни за "моряците" бяха Стефан Велев, Родриго Вилела и Исмаил Иса