Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев, който е рожденик днес коментира пред "Дарик" подготовката на отбора.

"Подготовката в Банско протича нормално, с изключение на това, че имаме двама-трима контузени. Дани Димов има проблеми още от миналия сезон, Родриго още има болки в коляното. Но като цяло всичко минава по план. Остават ни още 2-3 дни до края на лагера и се прибираме във Варна.

"С Дани Димов няма да избързваме, още повече, че той е наказан в първите два мача. Стана хронична тази контузия, което ограничи представянето му. Ще влезе на 100 процента, когато е излекуван. Контузията на Родриго го мъчи от много време, играе на почти 50% от възможностите си. Направихме доста консултации и работим за заздравяване на мускула над коляното, за да може да няма проблеми през сезона".

Живко Атанасов за Левски: Играеш там, където те искат

Живко Атанасов за Левски: Играеш там, където те искат

"Този сезон ще е различен за тима"

Защитникът Сами ел Анаби, който е на проби в отбора, ще бъде привлечен. "Момчето е родено 2000-ата година и много добре се представя в контролите, и мисля, че ще остане при нас", каза Илиев, а за новото попълнение Живко Атанасов сподели: "Щом е при нас значи ни харесва. Всички футболисти, които са тука, ние сме ги избирали. Надявам се не само с опита си да помогне, а с това, че знае и какво означава Черно море и за феновете. Бил е в паметен момент тук при спечелването и на купата. Това да го пренесе на терена и в съблекалнята, естествено".