Черно море може да има нов треньор. Във Варна недоволството към Никола Спасов нараства, а за негов наследник е спряган Илиан Илиев.

Шефът на фенклуба на "моряците" Иван Михайлов си позволи да нападне треньора на тима Никола Спасов.

"Не може с толкова футболисти селекция през лятото да играе само Бурабия. Защо на терена са играчи като Бижев и Васев. С какво те са по-добри от Валери Йосков, Мартин Костадинов или Илиян Неделчев. Дава се камара пари за заплати на чужденци, а те не играят и стоят на пейката. Няма живец във футболистите. Спасов да обясни на какво се дължи това", изригна Михайлов пред varnautre.bg.

"Не може Черно море да не играе за.. нищо. Когато няма цел, няма как да има публика на стадиона. Ако се борихме да не изпаднем, за влизане в тройката или за Европа, щеше да е друго. Интересът в един от тези случаи щеше да е значително по-голям и хората на стадиона щяха да са доволни. А сега - идваме, за да гледаме мъртъвци", каза още шефът на фенклуба.

"Поне да играят нашите момчета. Да си спомни Никола Спасов защо феновете бяха против Александър Станков. Ако не може аз ще го подсетя - защото не пускаше юношите", завърши Иван Михайлов.