Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, развенча новините от последните няколко дни, че синът му ще продължи кариерата си в Левски. До този момент се смяташе, че плеймейкърът ще бъде едно от първите попълнения на евентуалния нов собственик Джоузеф Диксън. За подобна сделка настоявал лично и спрягания за треньорския пост Станимир Стоилов:

"Времето за почивка е малко. БФС трябваше да помисли за футболистите, хубаво беше те да имат повечко време да отдъхнат и да се възстановят след тежкия сезон, а след това да се подготвят добре за новото първенство. Когато футболистите са в оптимално функционално състояние, се създават предпоставки и за по-качествени мачове. Миналия сезон първенството започна август, но се справихме, сега не зная защо се бърза толкова.

Футболният Черно море дари над 4000 лева за паметник на Никола Спасов

Футболният Черно море дари над 4000 лева за паметник на Никола Спасов

Благородна постъпка

Аз не зная откъде идват тези информации, но в тях няма нищо вярно и не смятам да коментирам спекулации. Наскоро Илиан подписа нов двугодишен договор с Черно море. Към него има интерес от чужбина. Мисля, че той и други наши юноши, като Виктор Попов и Иван Дюлгеров, за които също има запитвания, ако един ден си тръгнат от "Тича", ще последват примера на Мартин Минчев и следващият им клуб ще бъде от чужбина", завърши опитният специалист пред колегите от "Петел".

Илиан Илиев-младши ще бъде първото попълнение в селекцията на Мъри?

Илиан Илиев-младши ще бъде първото попълнение в селекцията на Мъри?

Водят се разговори