Наставникът на Черно море бе изключително доволен от победата над Арда с 3:0 в Кърджали.

"Футболистите осъзнаха, че след серия от четири мача, в които играхме добре, загубихме точки. Рано или късно това трябваше да се промени. Поздравленията са за играчите, защото победихме един много добър отбор, който играе от четири години заедно. Възползвахме се от възможностите си", заяви Илиев.

Черно море победи Арда с 3:0 в мач от efbet Лига

Черно море мина като валяк през Кърджали

"Моряците" не срещнаха проблеми в Кърджали

"Третото попадение беше ключово. Можеше да ги притесним още в защита, но се вкарахме в някакво напрежение. Първия и втория гол паднаха бързо един след друг, а третият ни успокои. На футболистите го казах, че през миналите години сме били без най-добрите си играчи и сме побеждавали. Имаме много млади момчета и най-важното е, че си повярваха, че можем да победим добър отбор като Арда", добави още той.

Георги Чиликов: Две грешки ни пречупиха, матираха ни за две минути

Георги Чиликов: Две грешки ни пречупиха, матираха ни за две минути

Треньорът на Арда не бе доволен от представянето на своя отбор

"Мисля, че с изключение на миналата година, много точки взехме навън. У дома също играем добре. Нещата ни вървят, когато теренът е хубав. Обичам да върви топката по-бързо. Има време да компенсираме с точките у дома. Имаме проблеми с фланговите играчи, но беше важно да привлечем още една конкуренция на Зе Гомеш. Велислав се стара много и се представи добре. Ще изиграем контрола за тези, които са играли по-малко и да наваксат", каза треньорът на Черно море.