Илиан Илиев коментира равенството на своя Черно море, записано при визитата на ЦСКА на стадион "Българска армия". Според него, тежката загуба с 1:4 от Берое в предишния кръг е била успешно преодоляна.

"Тежко като резултат беше предния мач и положихме много усилия в него. Но пък това се случва във футбола. Затова сега трябваше само да продължим да сме концентрирани, защото тук не се играе леко.

Снимка 342032

Източник: LAP.bg

Момчетата дадоха 100% от себе си, вложиха се, само ни трябва повече самочувствие. Имахме ситуации, при които с повече самочувствие можехме и да се разпишем. Можем още, но и това е добре. Една точка няма да ни помогне толкова, но ще ни вдигне самочувствието.

Стамен Белчев: Загубихме две важни точки

Белчев: Загубихме две важни точки

"Имахме положения, но трябва играта да е по-убедителна"

Загубата беше голям шок миналата седмица, но ги вдигнахме в дните преди този двубой. Съперникът се хвалеше, че е най-добре подготвен в България, а ние не стояхме лошо срещу най-добре подготвения отбор кондиционно.

На моменти се получи преходът ни от защита в атака. Много неща са. ЦСКА е отбор със скорост в атака, пред собствена публика играе и трябваше да сме малко по-внимателни. И указанията ни бяха след първата преса, ако тя не успее, да се приберем по-компактно отзад.

Надявам се да почнем да взимаме точки и във Варна. Играта ни трябва да продължи да се подобрява в дефанзивен план, трябва ни и повече самочувствие в офанзивен, защото полагаме много усилия да вземем топката, а често я губим леко", каза Илиев.

ЦСКА и Черно море не се победиха - 0:0

ЦСКА спука гумите срещу Черно море на "Армията"!

Без голове в столицата, грешна стъпка на Стамен Белчев и компания