Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди първото занимание на "моряците" от предсезонната подготовка.

Ето какво каза той:

"Засега няма изходящи трансфери, може да има, ако естествено има интерес", посочи специалистът.

Той допълни, че се надява Черно море да задържи играчите си, но ако има интерес може да се случи нещо. Според него, най-добре е Черно море да запази отбора си.

В отговор на въпрос за целите, които си поставя, Илиев каза, че иска отборът да играе добре, да отбелязва повече и да не допуска голове, което се постига трудно, но се надява да го направят.

"Почваме трета година и половина, в четири завършвания на шампионата единият път станахме пети в шестицата, два пъти играхме бараж, а миналата година заради Ковид-19 не успяхме да стигнем до финален бараж", коментира Илиев. 

Той изрази надежда, че тази година най-после отборът ще стигне до участие в евротурнирите, независимо че отборите пред Черно море, с изключение на Локомотив Пловдив, са може би с двойно по-големи бюджети от варненци.

"Нямаме притеснения за парите, защото с тях имаме достатъчно хора да се борим за това, което искаме", обобщи наставникът на варненци.

Черно море започна подготовка с един нов

Черно море започна подготовка с един нов

Първа тренировка с "моряците" направи Живко Атанасов