Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред "Мач Телеграф" преди гостуването на Славия в поредния решителен за "моряците" мач.

"Труден мач ни очаква. След завръщането на Загорчич преди повече от година отборът има постоянен стил и ще ни е трудно, както беше и в последните мачове с тях. Много ни трябват трите точки, но Славия притежава добър отбор и ще ни бъде наистина много трудно", обяви варненският специалист и разясни кадровите проблеми, които има.

Славия - Черно море 1:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Славия - Черно море 1:1 (Развой на срещата по минути)

Здрава битка на стадион "Александър Шаламанов"

"Сега е наказан Виктор Попов, а е неприятно и че не можем да разчитаме до края на сезона на Васко Панайотов. Още от онзи мач с Левски имаме и доста футболисти, които висят с картони и това е важен проблем, с който трябва да се съобразяваме", добави Илиев. На въпрос как ще коментира промените в програмата до края на сезона той отговори:

"Няма да тръгна в посока на това кой със сигурност искаше финалът за купата да не се играе на 11-и. Това е дълга тема. Хората, които правят програмата обаче не трябва да се съобразяват с интересите на определени клубове, а да мислят за футбола. При положение, че новият сезон ще започне по-рано и времето за почивка няма да е достатъчно, може би трябваше да се мисли в посока как сезонът да бъде съкратен, а не да се протака до края на май".