Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе със смесени чувства след равенството 2:2 като гост на неговия любим Левски. Гонзо остана доволен от представянето на множеството млади момчета в селекцията на "моряците", но като цяло изрази резерви към представянето на варненци в плейофите. Тимът от "Тича" завърши на последното, шесто място в първата шестица с актив от 47 точки.

"Мачът бе без значение и за двата отбора. За мен бе важно да видя докъде е стигнало развитието на младите момчета. Получи се хубав и отворен двубой с доста положения. Съжалявам, че не победихме заради юношите, защото щеше да е хубаво за самочувствието им. Мога да бъда единствено доволен, след като много от тях дебютираха тук, на "Герена", и се представиха по такъв начин", коментира Гонзо.

"Имаме договорка с петима души и сме в преговори с още хора. След като не се класирахме за Европа, имаме месец и половина, в който можем спокойно да направим селекция. Имаме нужда от такава промяна, от свежа кръв. Всеки един от напусналите ни е дал много на Черно море, но всяко нещо има край. На този етап не очаквам да има други напускащи", каза още треньорът на "моряците".

"Разбира се, последните впечатления са най-трайни. В плейофите не се представихме на ниво, по начина, по който го сторихме преди това", завърши наставникът на Черно море.

Левски и Черно море не се победиха в двубой от последния кръг на Първа лига

Левски не съумя да изплува от блатото на посредствеността

Гениален гол на Прохазка спаси Левски от нова загуба