Легендарният футболист на Черно море Георги Илиев е категоричен, че в България няма отбор, който да може да се противопостави на Лудогорец на този етап.

"Орлите" са шампион на страната ни вече седем поредни години.

Илиан Илиев: На този етап не очакваме нови футболисти

Илиан Илиев: На този етап не очакваме нови футболисти

"Не се огънахме пред доста здравата игра на полския отбор"

"Настроението в отбора е нормално. Времето промени плановете ни за тренировъчния режим. Нямаме избор, трябва да се съобразяваме с това. Целта ни е да влезем в шестицата. Ако бъде постигнато това, търсим нещо по-високо.

На този етап не виждам как някой може да се противопостави на Лудогорец като организация и футболни качества. Левски и ЦСКА също имат добро ниво, което трудно може да се достигне от другите отбори. Във футбола винаги е имало футболисти на по-голяма възраст. Ние ще играем още малко. Време е и тези след нас да поемат отговорността и да бъдат професионалисти.

Черно море продължава с тежките тренировки в Турция

Черно море продължава с тежките тренировки в Турция

"Моряците" имаха почивен ден в петък

Не можем да кажем къде ще сме след определени години, но треньорството е един от вариантите. Първата ми шампионска титла беше с Локомотив (Пловдив). Това беше най-запомнящото се събитие, защото титлата беше първа за клуба. Страхотни емоции ,които едва ли ще забравя. ЦСКА имаше страхотен период с 20 равностойни футболисти. Разликата, с която триумфирахме, доказа качествата на отбора и състезателите. Двете ми титли са емоции, които пожелавам на всеки да изпита.

Най-лошият ми спомен са контузиите, но те винаги са били част от нещо хубаво. Нека не говоря за лошите неща. Имам доста приятели в ЦСКА 1948, но нямаше нищо конкретно за трансфер, нито сме водили разговори. Разделението е доста жалко за всички истински фенове на ЦСКА.

Пожелавам на феновете на Черно море да изпитат емоциите, които имаше преди 7-8 години - мачове в евротурнирите и да докараме стойностен отбор от чужбина. Договорът ми с клуба е до лятото, но нека не правим планове", коментира Илиев пред Sportal.bg.

Черно море се изправя срещу Вардар в третата си контрола в Турция

Черно море се изправя срещу Вардар в третата си контрола в Турция

Проверката е в понеделник