Националният клуб на феновете на Черно море излезе с позиция по повод вчерашните ексцесии на домакинския мач на тима срещу ЦСКА. Варненци отричат да имат нещо общо с хвърлената в сектора на гостите бомба, насочвайки вниманието към запалянковците на "другия "столичен" тим.

Ето какво пишат феновете на Черно море:

"Във връзка с появилите се още снощи обвинения в медийното пространство целящи злепоставянето на сектора ни категорично заявяваме, че крайните организирани привърженици на Черно море Варна нямаме нищо общо с възникналите по време на почивката между полувремената ексцесии и хвърлената в сектора за гости бомба. Необяснимо за нас е как, дали от страх, дали от откровена незапознатост някои хора пропускат да отбележат очевидното. За вторите поясняваме, че по същото време, в непосредствена близост до гр. Варна се провежда национална среща на феновете на другия "столичен" тим. За съжаление, губещ от "тежкия" хулигански сблъсък се оказа явно доста коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не спряха да подкрепят отбора през целия мач. Благодарим и на отбора, който не спря да се бори, дори и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ".

ЦСКА публикува отворено писмо до министъра на вътрешните работи и до главния секретар на МВР

ЦСКА публикува отворено писмо до министъра на вътрешните работи и до главния секретар на МВР

Предлагаме го на вашето внимание без редакторска намеса