Титулярният капитан на Черно море Даниел Димов в последно време често е преследван от контузии, които му пречат да се включи в тренировките на отбора пълноценно, както и в мачовете. Сега той се чувства по-добре и вероятно ще попадне в групата за предстоящия мач с Левски утре.  

"Доста ми се насъбра напоследък. Травмата при мен за жалост не е само една. През последните 6 месеца ми се натрупаха доста контузии, тежки. Надявам се вече да са отшумели. Не смея и да се зарадвам, защото буквално излизам от една и влизам в друга контузия. Вчера съм направил пълноценна тренировка. Днес ще направя още една и се надявам всичко да е нормално, за да мога да вляза в групата за мача с Левски", каза Димов за "dsport".

"Ще срещнем по-различен Левски от гледна точка на позитивната енергия напоследък на база няколко позитивни резултата от мачовете им. Очаквам да се получи отново здрав, интересен мач, изпълнен с много единоборства и положения. Нищо по-различно от това, което е било и през годините. Надявам се да постигнем добър резултат, за да можем и ние да си поемем глътка въздух. Програмата ни е доста тежка, сгъстена, с много пътувания. Неблагоприятна е ситуацията за нас. Всички в клуба се надяваме заедно да постигнем един добър резултат."

"Със сигурност някои от малките в отбора са по-напред, други са по-назад. Съвсем нормално е всички да не са на 100 % готови. Всеки си извървява пътя по различен начин. Когато си в групата, трябва да си готов във всеки един момент да влезеш и да помогнеш на отбора. На терена няма малки, млади, а всички сме едно цяло. Никой няма да чака другия. Трябва да са готови да помогнат."

Васил Панайотов: Нещата в Левски бавно се нареждат

Васил Панайотов: Нещата в Левски бавно се нареждат

"Двубоят със "сините" винаги е по-специален за мен"

"Когато гледаш мач отстрани се виждат по-добре нещата. Както го каза и треньорът, въпреки условията, съумяваме да играем добре, да изнасяме и да си подаваме добре топката. Но не само този сезон, а и в миналия се забелязва, че е най трудното в завършващата фаза - да намериш с точния пас  подходящия човек, който да материализира атаката. Миналите сезони имахме такъв човек в лицето на Курьор и Иса, които завършваха атаките и се получаваха нещата. Търсим го в лицето и на новите момчета, които се присъединиха. Дано да са здрави най-вече, защото и тях ги преследват травми. Нека да са здрави, за да може трудът на отбора да бъде материализиран", каза още Димов.