Петима футболисти на Черно море получиха повиквателни за националния отбор на България до 15 години.

Това са Антоан Манасиев, Димитър Заимов, Михаил Гащук, Ивайло Димитров и Васил Касабов.

И петимата са част от тима на "моряците", с треньор Иван Николов, които ще защитават цветовете на варненската школа в Елитната група до 15 години през новия сезон.

Черно море поздрави Михаил Статев

Черно море поздрави Михаил Статев

Юристът, който повече от десетилетие се занимаваше с правните и трансферните въпроси в клуба на "моряците", навършва днес 45 години

Тренировъчния лагер на проектонационалния тим е от 23-и до 25 август в София, пише официалният сайт на Черно море и честити празника на бившия клубен адвокат Михаил Статев, който празнува рожден ден. Юристът повече от десетилетие се занимаваше с правните и трансферните въпроси в клуба на "моряците", а днес навършва 45 години.

Статев, който е член на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз и бивш зам. председател на апелативната комисия към БФС, е роден в деня на празника на Варна, което е още един повод за наздравица!

Ръководството на Черно море, спортно-техническият щаб и футболистите честитят на Статев и му пожелават здраве, успехи и късмет в професията.

Рожденикът от своя страна очаква победа срещу Локо Пд в понеделник, която би била един от най-хубавите подаръци за празника.