Ръководството на Черно море е взело решение да отвори пунктове за тестове за коронавирус в деня на мача срещу Левски, който ще се играе в събота (30 октомври) от 19 часа. Пунктът ще работи в деня на мача между 9 и 15 часа на бул. "8-ми Приморски полк" до касите за билети на стадиона.

"За привържениците, ПФК Черно море подсигури преференциална цена - 8 лв. за антигенен тест. С цел да не стават струпвания пред пункта, молим всички желаещи да се възползват от услугата, да го направят възможно най-рано. След 15 часа ще започне организация за срещата между двата отбора и правенето на тестове ще бъде преустановено.

Тъй като вече са в сила нови мерки за ограничаване на заразата от коронавирус, на стадиона за мачове може да присъства всеки със "зелен сертификат" - документ, който се издава на хора, завършили цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест. Той ще трябва да се предостави при влизане, заедно с билет. Мачът между Черно море и Левски е от 19 часа в събота, 30 октомври, а цената на билетите за двубоя е 7 лева", съобщават от Черно море.