Черно море излезе с официална позиция за реферите на мача срещу ЦСКА. Варненци са недоволни от отсъждания на Радослав Гидженов.

"Съдията демонстрира странен критерий за показване на картони в двубоя от 18-ия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА и Черно море", пише в официалния сайт на "моряците".

"Главният рефер предупреждаваше официално футболистите на двата отбора по различен начин, като на моменти правилата на футболната игра сякаш не съществуваха. "Моряците" бяха декорирани в жълто за най-малкото, докато нарушенията на играчите на домакините бяха подминавани с лекота.

ЦСКА - Черно море 1:0

ЦСКА удари Морето, Кайседо герой!

Труден успех за "червените"

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо. Обикновено сме свикнали срещу Черно море да се показват официални предупреждения в ситуации, в които вече няма как да се спести картон, докато преди това и още повече след - всичко остава в графата "невидял".

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Ето някои от фауловете на само един футболист на ЦСКА - Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би защото трябваше да прати френския футболист под душовете много преди края на срещата на "Българска армия", казват от клуба.