Треньорът на Черно море - Илиан Илиев трябваше да преглътне още един горчив хап освен поражението с 1:3 от Лудогорец. Още през първото полувреме с контузия терена напусна защитникът Цветомир Панов. Бекът получи травмата в ситуацията, в която домакините реализираха втория гол в мрежата на Иван Дюлгеров.

Тогава Панов се сблъска със стража. Той получи лекарска помощ на игрището, но се наложи да бъде изкаран от него на носилка. Днес ще стане ясно какво точно е състоянието му и евентуално колко дълго време ще отсъства от игра. Нагласите са обаче, че няма да е на разположение на Илиан Илиев за домакинството на ЦСКА. Мачът на "Тича" е в събота, 24 февруари, от 15:15 часа.

Лекарският щаб на варненци прави всичко възможно за срещата с "армейците" наставникът да може да ползва капитана Даниел Димов. Ветеранът, който може да действа в центъра на защитата и като дефанзивен халф, имаше проблеми с аддуктор. Илиан Илиев обаче ще може да ползва северномакедонския централен бранител Влатко Дробаров, който се връща в състава след изтърпяно наказание.

Черно море пуска жалба срещу Чинков, Кабаков и Маргаритов

Черно море пуска жалба срещу Чинков, Кабаков и Маргаритов

Претенциите са им за работата в мача с Лудогорец