Нападателят на Черно море Атанас Илиев се завърна в клуба след 10 години. Той премина на "Тича" през зимата с трансфер от италианския Асколи. Таранът сподели очакванията си за сезона на "моряците", а освен това говори за престоя си в Италия и бившия си клуб Ботев Пловдив.

"Чувствам се прекрасно. Засега всичко е наред и се надявам да става по-добре. Заварвам 70% от момчетата българи, колективът е на високо ниво. Вярвам, че този период ще ми е по-добър, защото минаха 10 години и съм по-мъдър и по-опитен", каза Илиев в предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT.

Черно море стана на 110 години

Черно море стана на 110 години

Варненският клуб е наследник на "Тича", регистриран на днешната дата през 1913 г

"Очакванията ми са да победим, защото победата ни е много важна. Надявам се да отбележа, защото ми е бивш отбор. Имат прекрасни фенове, уважават ме. На терена се забравя всичко. Благодаря им за подкрепата, която ми дадоха. Тодор Неделев е голяма загуба за тях, той е сърцето на отбора", коментира нападателят за предстоящия мач с Ботев (Пловдив).

"Ако започнем всички мачове, както тези три досега и започнем да вкарваме всички ситуации, можем да бъдем и в Топ 4. Нивото в Италия е доста по-сериозно, по-високо. Условията са много добри. За футболистите няма да коментирам, защото и легенди играят в Серия Б. Всичко беше наред, но се смениха хора в ръководството и дойдоха проблемите за мен. Надявам се с моите голове отново да изляза в чужбина", добави Илиев.

Черно море с жест към феновете си

Черно море с жест към феновете си

Клубът се похвали с нов сайт