Мениджърът на Челси - Томас Тухел не остана доволен от внезапните решения на английската Висша лига, относно отлагането на мачовете. Специалистът призова за повече прозрачност от страна на федерацията, след като по-рано днес бе решено срещата между Евертън и Лестър да не се проведе.

"Съмнява ме, че можеш да отложиш мач заради Купата на африканските неции, бих се изненадал. Трябва да си призная, че не съм наясно с всички детайли при отлагането на срещи. Но повече прозрачност би помогнала на хората да разберат защо се отменят мачове. Това би било добре за всички.

Вярвам на Юрген Клоп. Това може да се случи. Ние също имахме един фалшив резултат преди мача с Уулвърхамптън. Това изпрати Жоржиньо право у дома. Но тогава нашият мач не бе отложен, въпреки че имахме други седем болни. Смятам, че можеха да ни отложат този мач.

Решения се вземат. Знаете моето мнение, но не смятам да коментирам други клубове. Ние страдахме и може да страдаме във всеки един момент, както и всеки друг отбор", каза Тухел.

Челси може и да се активизира на трансферния пазар

Челси може и да се активизира на трансферния пазар

Причината са многото контузени защитници