Мениджърът на Челси - Томас Тухел демонстрира оптимизъм преди началото на сезона в Англия. Германският специалист обяви още, че той е прекарал много време с новия собственик Тод Боели, за да обединят двамата визиите си за развитието на отбора.

"Атмосферата се върна там, където беше преди мача с Арсенал и се чувстваме готови за утрешния ден. Използвахме възможността да съсредоточим цялата подготовка през седмицата върху двубоя в събота и нищо друго. Подготовката беше голямо предизвикателство. Прекарах и много време с новите собственици, за да се опознаем и обединим идеите си. С всеки изминал ден комуникацията ни е все по-добра. Не искам да поставям граници на очакванията към нас, но в същото време и не искам да има прекалено голям натиск.

Тотнъм, Арсенал и Манчестър Юнайтед също показаха в подготовката си и на трансферния пазар техните амбиции. Те имат ясна цел да ни догонят и да се доближат до първите два отбора. Стъпка по стъпка обаче ние имаме много конкурентен отбор, доволен съм от играчите, които дойдоха и направиха тима по-силен", заяви Тухел.

Официално: Аспиликуета се врече във вярност на Челси

Официално: Аспиликуета се врече във вярност на Челси

Остава в клуба поне до 2024 година