Мениджърът на Челси Томас Тухел говори за перспективите на тима във Висшата лига .

"Честно казано, мисля, че сме четвърти в списъка за титлата. Ние не сме фаворити. Трябва да намалим разликата с трети, втори, първи отбор.

През втората половина на миналия сезон говорихме за нашите високи изисквания и ще намалим разликата от лидерите в рамките на 90 минути по време на мачовете. Така че ще работим и ще продължим.

Ромелу Лукаку с емоционално сбогуване с Интер

Ромелу Лукаку с емоционално сбогуване с Интер

"Благодаря ви, че накарахте мен и семейството ми да се чувстваме като у дома си в Милано"

Това е Висшата лига, труден турнир. Ние сме ловците, трябва да запълним разликата с Ливърпул , Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед . Трябва да работим върху това от турне на турне. Но ние не се срамуваме и декларираме публично, че въпреки че ще направим всичко по силите си, все пак сме четвърти в списъка на кандидатите.

Спечелихме Шампионската лига, но това е различен турнир и там също не бяхме фаворити. Но тогава имахме нужда от помощ от Тотнъм в последния мач, за да заемем четвъртото място. А статутът на фаворита, възникнал след победата в Шампионската лига, няма да ни помогне по никакъв начин. Това е най-трудното първенство в света и трябва да работиш тихо и упорито, за да показваш добри изпълнения последователно", каза Тухел.