Еден Азар има 10 гола и 10 асистенции във Висшата лига през този сезон, но Челси се намира в неприятна серия. Тимът спечели само 2 от последните си 5 шампионатни мача.

Ето какво коментира в тази връзка мениджърът на "сините" Маурицио Сари, който изрази и недоволството си от непрестанните интервюта, които дава звездата на тима.

"Предпочитам, когато Еден говори с краката си. Неговият потенциал е по-висок от представянията му, поне така мисля. Той трябва да уважава, преди всичко, себе си.

Еден Азар: Не съм във футбола заради головете и трофеите

Еден Азар: Не съм във футбола заради головете и трофеите

"Просто се наслаждавам на всеки следващ ден на терена"

Еден в настоящия миг е един великолепен футболист, но той е само един играч. Азар е много инстинктивен в играта си. Много е важен за нас, разбира се, защото е страхотен играч. Той винаги е в състояние да спечели мач в рамките на 2 минути, понякога дори в 1, но в настоящия миг не е лидер.

Мисля, че му е много трудно да играе като нападател, не по-малко трудно е да играеш и като крило. Трябва да организираме оставащите 10 души в дефанзивната фаза, защото Азар има нуждата да бъде навсякъде по терена", добави Сари.

Еден Азар започва в Реал (Мадрид) от лятото, "кралете" броят 112 млн. евро за белгиеца?

Азар започва в Реал (Мадрид) от лятото, "кралете" броят 112 млн. евро за белгиеца?

Той ще подпише петгодишен договор с испанския клуб