Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че успеха на отбора му срещу Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига е свалил голям товар от раменете му, съобщи ДПА.

"Дали падна товар от раменете ми? Да, по някакъв начин. Но това са само две победи и трябва да се съсредоточим върху мача с Лестър. Момчетата са в добра форма, в добро настроение. Те се обединиха в труден момент, което беше добре", каза Потър.

"Нашата работа е да постигаме резултати. Мисля, че представянето ни бе позитивно и вярвам, че феновете оценяват това", надява се треньорът.

"Мисля, че привържениците бяха честни и искат отборът да постига резултати, така че разбирам критиките, както и разбирам, че не могат да приемат да сме след някои отбори в класирането", каза той.

При успех над Лестър, това ще бъде първа победа за Челси при гостуване след 2:0 над Астън Вила преди цели 5 месеца.

"Имаме възможност да победим, но трябва да играем добре. Мисля, че резултатите на Лестър са по-лоши от представянето им. Те нямаха късмет, мисля", откровен бе Греъм Потър.

"Имам огромно уважение към Брендън Роджърс за това, което прави там. Той е топ треньор и топ личност и затова нямам търпение да се срещнем", каза още мениджърът.

Руското правителство подкрепяло Абрамович за покупката на Челси

Руското правителство подкрепяло Абрамович за покупката на Челси

Сам не би се решил на такава стъпка, смята известен футболен агент