Възможността Кристиано Роналдо да остане в Премиър лий, обличайки екипа на Челси, отново е актуална.

Според "Мирър" ръководните фактори на "Стамфорд Бридж" за пореден път са променили решението си относно евентуалното привличане на португалеца, след като стана ясно, че той вероятно ще бъде свободен агент през януари. Медиите на Острова твърдят, че адвокатите на Манчестър Юнайтед са предприели действия по преждевременното прекратяване на договора на Роналдо, настоявайки, че той е нарушил контракта си с клуба с думите, които изрече по време на интервюто пред Пиърс Морган.

Ако CR7 стане свободен агент, то това ще означава, че Челси няма да трябва да преговаря с Манчестър Юнайтед и ще е е нужно да се разбере единствено със самия играч.

Новият собственик на Челси Тод Боели искаше да привлече Роналдо още през лятото, но тогавашния мениджър на лондончани Томас Тухел беше против и така до трансфер не се стигна. След уволнението на Тухел и назначението на Потър се заговори, че Боели отново е лансирал идеята за привличането на Роналдо. Сега, след като се появява възможността за свободен трансфер, подобен ход изглежда още по-вероятен.

Челси иска да обвърже Мейсън Маунт с дългосрочен договор

Челси иска да обвърже Мейсън Маунт с дългосрочен договор

До момента той е изиграл 181 мача за "сините"