Предстои ни масивна битка, която отваря толкова много пътища за нас", обяви треньорът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли сред равенството с малтийския Хибърниънс - 0:0.

Съперникът на Лудогорец във втория предварителен кръг на Шампионската лига имаше проблем с прибирането в Република Ирландия - причината затова бяха липсата на полети от Малта.

"Мислех, че играчите се справиха много добре с този натиск, както и очакванията, които имаше към тях и в двете срещи", продължи той.

"Очевидно не сме слепи, знаехме, че победата в този кръг е толкова важна за клуба. Нямаме намерение да празнуваме, да обикаляме, да пием. Прибираме се и ще се съсредоточим върху пътуването до България следваща седмица. Ние сме отбор, който сега е свикнал да побеждава. Очакваме да спечелим. Още една победа и продължаваме напред", продължи той.

"Ще направим всичко възможно да спечелим следващия мач. Това е нашата цел. Поставихме се в наистина силна позиция. Имаме резерви, а дори и равенството ще е победа за нас. Знаем, че ще е трудно, но искаме да направим стъпка напред. Ще направим всичко възможно, за да преминем в следващата фаза", допълни Брадли.

"Знаем, че ни предстоят наистина големи мачове до края на месеца. Публиката ни също ще играе голяма роля. Защото знаем, че следващият кръг ще бъде вдигане на класата ни. Определено ще имаме нужда от публиката. Феновете бяха брилянтни през цялата година. Надяваме се, че ще има още много специални европейски вечери", завърши спецът, цитиран от "Телеграф".

Никой не се наема с точна диагноза за контузията на Цунами

Никой не се наема с точна диагноза за контузията на Цунами

Бранителят продължава да изпитва болки