Треньорът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли е на мнение, че отборът му има какво да покаже срещу Лудогорец. Двата отбора се изправят един срещу друг във втория предварителен кръг на Шампионската лига.

В първия кръг ирландският тим елиминира малтийския Биркиркара. В същото време "орлите" се справиха с черногорския Сутиеска.

"Това определено е стъпка напред за нас, при това доста голяма. Постигнатото от съперника през последните години показва, че ще е трудно. Това е отбор, който ще ни подложи на сериозен тест. Но точно това искаме - да играем на високо ниво. Ще си напишем домашното и ще сме готови за следващата седмица. За такива двубои работихме усилено през последните години. Повишихме и коефициента си, затова и сега имаме добър шанс за нещо в евротурнирите", каза треньорът на Шамрок.

Лудогорец се изправя срещу ирландския шампион в два последователни вторника

Лудогорец се изправя срещу ирландския шампион в два последователни вторника

Това се случи, след като разградчани постигнаха две победи срещу Сутиеска

"Чакат ни тежки сблъсъци, но ние това желаехме. Мачовете с Лудогорец ще са от огромна важност за нас, защото могат да ни отворят доста пътища. Не мисля, че играчите ми се страхуват от тях. Показаха го и срещу Хибърниънс. Няма да има тържества, фокусираме се единствено върху това, което ни очаква в България. Свикнахме да печелим и целта ни е да постигнем победа", добави Брадли.