Треньорът на Динамо (Загреб) - Анте Чачич разкри част от стратегията си за първата среща от третия квалификационен кръг в Шампионската лига срещу българския Лудогорец.

"Ще се държим така, както в елиминационен мач и знаейки, че има и реванш. Напълно сме наясно, че ще се играе мач, след който някой може и да отиде в плейофа за място в Шампионската лига. Наясно съм, че и двата отбора имат еднакви желания. И двата отбора са в добро настроение, имат положителни резултати зад гърба си и трябва да се очаква, че утре ще бъде добър двубой като качество.

Настройката, с която дойдохме е точно такава - като за елиминационен мач. Ще се опитаме да постигнем добър резултат, който в крайна сметка ще ни отведе в плейофите в Шампионската лига. Очаквам Динамо да търси победа в Разград. Наясно съм, че домакините имат същите намерения, така че резултатът може да бъде в двете посоки. Но ние ще действаме така, че все е едно е само един мач, макар и да оставяме идеята и за реванша. Лудогорец опитва да върви по нашия път - доминация в местното първенство и постоянно участие в Европа. Уважавам ги затова.

Да, двата отбора са се срещали и преди, но това не е важно. Доста време мина от тогава и много неща са се променили, отборите са различни. И двата отборите напомпаха егото си в Европа. Но аз вярвам, че Динамо има качествата и способността да надвие съперник като Лудогорец", продължи опитният специалист и добави, че пожелава на отбора си да изиграе на високо ниво всичките 90 минути и да покаже, че става все по-добър", каза Чачич.