Отборът на Тотнъм не срещна сериозни затруднения при домакинството си на Цървена звезда. В мач от груповата фаза на Шампионската лига, "шпорите" надделяха над опонента си с 5:0.

Точни в полза на победителите бяха Ерик Ламела, Хари Кейн и Хьон-Мин Сон, като последните двама се разписаха по два пъти в сблъсъка.

Домакините не се забавиха особено много с натиска, който упражниха над своите опоненти.

Гостите се оказаха притиснати в собствената си половина още в самото начало на двубоя. В резултат на това лидерът в нападението на лондончани Хари Кейн даде ранно предимство на тима си в резултата, разписвайки се след едва 9 минути игра.

Снимка 387844

Източник: GettyImages

Още седем по-късно Хьон-Мин Сон вкара за 2:0, като стъписването в редиците на сръбския гранд бе очевидно.

Чест правеше на гостите, че не се затвориха в собствената си половина, а използваха всяка възможност да се опитват да организират атаки в съперниковата половина.

Именно отвореният стил на игра обаче не беше от голяма полза за Звезда.

Футболистите на тима допуснаха ново попадение във вратата си още преди края на първото полувреме. Минута преди паузата Сон отбеляза втори гол на сметката си и общо трети за Тотнъм, което направи съвсем ясен крайния победител в срещата.

Снимка 449106

Източник: Twitter

Ламела вкара за 4:0 малко след почивката, а крайното 5:0 оформи Хари Кейн, разписал се след 72 минути игра.

Снимка 449107

Източник: Twitter

Така Тотнъм постигна първа победа в груповата фаза от надпреварата, като събра актив от 4 пункта в 3 изиграни срещи. Звезда е с 3 спечелени точки до момента.