Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Щеген говори на пресконференция пред старта на отбора в груповата фаза на Шампионска лига. Днес каталунците гостуват на Борусия в Дортмунд. Ето какво каза германецът:

"Това е много труден стадион за игра, винаги съм страдал тук. Ще се опитаме да спечелим мача, Шампионската лига започва сега и се надяваме да започнем по добър начин.

Меси тренира, той се подготвя. Дали ще играе или не, зависи от треньора. Меси става силен физически, надявам се, че скоро може да ни помогне. Да, искам да видя Меси на терена. Той е пример за мнозина, разбира се, че ни липсва най-добрият играч на света.

Винаги имаме за цел да спечелим Шампионската лига. Миналата кампания се провалихме в ключов момент. Сега започваме от нулата, нов сезон, нови цели.

Пако Алкасер не се е променил, това е неговото ниво, той дойде в Дортмунд, за да търси минути на терена и за него това беше перфектната стъпка. Той е феноменален, виждате колко често бележи, колко асистенции има... Надявам се да продължи така, но не и в мача срещу нас.

Ние сме Барса и знаем, че трябва да се борим за всичко, а най-много за Шампионската лига. Ще дадем всичко, за да отидем колкото се може по-далеч в турнира".

Меси: Групата на Барса в Шампионска лига е сложна, но така е по-интересно

Меси: Групата на Барса в Шампионска лига е сложна, но така е по-интересно

"Видях стадиона на Борусия по телевизията"