Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев говори за предстоящото гостуване на Ференцварош от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Специалистът очаква привлекателен мач, от който "орлите" ще опитат да излязат с чест.

"Основният фокус през подготовката беше мачът с Ференварош. Винаги има какво да се желае. Не всичко е така, както ми се иска, но то нямаше и толкова време. Няма време за оправдания. Надявам се да сме добре подготвени. Новите попълнения не са във формата, която искам, което е нормално. Жоржиньо е в по-добра, защото участваше в африканската купа. Със сигурност ще ми бъдат добра опция, ако имам нужда от тях. Недялков тренира нормално с отбора. Докторският екип каза, че няма да има проблем с неговото участие. В последните тренировки не показа, че има проблеми. Надявам се, че утре ще бъде на висота и здравословно няма да има никакви проблеми", започна Стоев.

"Няма да се конкретизирам върху определен футболист на Ференцварош. Не е само един, както и не е само един в Лудогорец. Все пак това е колективен спорт. Наясно съм със стартовия състав. Наясно съм още преди два дни. Използвахме тези дни да изтренираме някои неща в двете фази на играта, за да изглеждаме добре утре", допълни наставникът.

"Видеотон и Ференцварош играят два различни стила на игра. Философията на Ференцварош е да контролира топката. Ние също сме отбор, който се стреми да играе повече с топката. Това е нещо добро и за феновете, които ще бъдат на стадиона. Те ще гледат един добър и привлекателен двубой. Преди пет години никой не познаваше Лудогорец в Европа. Започнахме отначало и постигнахме успехи. Лудогорец си извоюва името на отбор, който се справя добре в Европа. След пет години отборът е натрупал увереност и самочувствие, познават го повечето отбори в Европа. Тогава имаше много футболисти, които ги няма в Лудогорец", каза още Стоев.

Лудогорец пожела успех на Левски, ЦСКА и Локомотив (Пловдив) в Европа

Лудогорец пожела успех на Левски, ЦСКА и Локомотив (Пловдив) в Европа

Вижте съобщението на "орлите"