Легендите на футболна България и футболна Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат специални гости на втората среща от квалификациите в Шампионската лига между Шамрок Роувърс и Лудогорец, съобщава БТА.

Двамата са поканени от клуба от Дъблин в знак на уважение за приноса им към футбола в двете страни и като лица на най-популярната игра, но също така и за забележителните им кариери в английската Висша лига.

Роби Кийн и Стилиян Петров към момента са рекордьори по брой изиграни мачове за националните си отбори. Кийн има 146 мача със зелената фланелка, с 12 повече от вратаря Шей Гивън. Петров пък е на върха на класацията в България със 105 срещи, с 3 повече от настоящия президент на БФС Борислав Михайлов.

"Легендите на България и Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат сред публиката на Тала тази нощ. Ложата 1899 ще бъде отворена за членове на клуба и гости на мача от 18.30 часа днес. Очакваме обичайната приятелска атмосфера", написаха от Шамрок Роувърс и допълват менюто от кетъринга, който са осигурили, включващ задължително наливна и бутилирана бира и топла храна.

Шамрок Роувърс и Лудогорец влизат във втория мач с резултат 3:0 за българския шампион преди седмица. Началото в Дъблин е 22.00 часа.

Шамрок Роувърс - Лудогорец 2:1 (Разой на срещата по минути)
на живо

Шамрок Роувърс - Лудогорец 2:1 (Разой на срещата по минути)

Тежки мигове за "орлите" в Дъблин