Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде официалната си пресконференция преди утрешния финал в Шампионската лига между неговия тим и Реал (Мадрид). Ето какво сподели той пред журналистите в Париж:

"Настроението е много добро. Развълнувани сме да сме тук. Всичко е наред с Фабиньо и Тиаго. Фабиньо тренира нормално. Тиаго вчера и днес също тренира с отбора.

Нямам представа как ще се чувстваме, ако победим. В момента сме в настроение за истинска битка. Реал Мадрид е най-титулуваният клуб в Шампионската лига, а треньорът им се стреми към четвърти трофей от турнира. Не можем да придобием този опит за една вечер, но и ние имаме своя опит, защото това е трети финал за нас в последните пет години. Това е нещо специално. Кой е фаворит? Това не е никак лесен въпрос.

Ако погледнете историята и обратите, които Реал празнуваше в мачовете през този сезон, бих казал, че са те. Искам и ние да бъдем на същото ниво в тези неща. Искам да приличаме изцяло на себе си в този мач. Ако покажем най-добрата си игра, сме много труден съперник. Основната ми грижа е да бъдем себе си и да сме уверени. Не ме интересува кой е фаворит.

Никой не се притеснява за това, че Мо Салах ще мисли прекалено много за финала през 2018 година. Тогава той се контузи рано, а сега е много добра форма. Всички ние се мотивираме от различни неща. Отмъщението може да е една от мотивациите за него, но не и единствената. Този мач бе преди доста време".

Анчелоти: Удоволствие е да играеш срещу Ливърпул на финал

Анчелоти: Удоволствие е да играеш срещу Ливърпул на финал

"Отборът с повече кураж и характер ще спечели"