Здравко Димитров се включи на пълни обороти в тренировките на Сакаряспор. Крилото обаче ще трябва да почака малко преди да бъде представен официално като ново попълнение от комшиите, които се твърди, че са постигнали съгласие с Левски за цената му, но на този етап ще чакат първо да го картотекират, преди да го обявят, пише "Мач Телеграф". "Зелено-черните" са направили заявка за картотеката на Здравко, както и на Гай Хадида. За целта са отправени и искания да им бъдат пратени документите от страна на БФС и Израелската федерация. Според шефовете на Сакаряспор цялата процедура може да продължи 3 дни.

"Димитров нямаше да може да тренира, но е получил позволение за това от клуба си", обявиха медиите в Турция. Целта е Здравко да може по-бързо да се сработи с останалите и да бъде готов за дебют. Ако всичко е наред, то той ще бъде на линия в петък, когато Сакаряспор излиза срещу Алтънорду.

Треньорът Серкан Йозбалта подмина темата за Здравко Димитров и Гай Хадида, след като бе гост в TV264. Той обяви единствено, че обича да работи с млади играчи. Освен това иска Сакаряспор да показва офанзивен футбол и да атакува от първата до последната минута. Тимът в момента се намира да 9-о място във второто ниво на футбола на югоизточната ни съседка.

Здравко Димитров вече тренира с новия си отбор

Здравко Димитров вече тренира с новия си отбор

Вижте повече