Стилиян Петров и Бианка Рех бяха лекторите на встъпителната среща на третия курс на програмата UEFA Executive Master for International Players (MIP).

Тя бе разработена от евроцентралата, за да се даде шанс на бивши звезди да започнат за нова кариера, като по нея се учи всичко.

Стилиян Петров: Не искам да ми дават мениджърска работа само заради моето име

Стенли: Не искам да ми дават мениджърска работа само заради моето име

"Ако трябва да се докажа на по-ниско ниво, ще отида и ще се докажа!"

Бившият капитан на националния ни отбор завърши втория курс на програмата, като официално трябва да си получи дипломата след няколко дни. Бианка пък бе назначена вече за директор на женския футбол в Байерн (Мюнхен). Двамата били поканени за встъпителната лекция като отличници от предходния.

В новия курс обаче има доста интересни имена. Ще се обучават Дидие Дрогба, Кака, Андрей Аршавин, Флоран Малуда и Емил Хески.

Христо Стоичков и Стилиян Петров заедно на финала на Шампионската лига

Христо Стоичков и Стилиян Петров заедно на финала на Шампионската лига

"Човек трябва да се развива, а тази програма според всички е най-добрата в света", категоричен бе Дрогба, който приключи неотдавна кариерата си в САЩ, като дори си купи отбор там, който се състезава на второто ниво в първенството.

Паралелно с дипломирането си в УЕФА, Стилиян продължава да учи и за лиценз "Про", но в школата в Белфаст, а не тази в София.

Майкъл Джонсън: Стилиян Петров трябва да е начело на българския футбол

"Стилиян Петров трябва да е начело на българския футбол"

"Няма да намерите по-добър човек"