Според информация на казахстанското издание "Sports.kz", причината ръководството на Кайсар да не може да се раздели с лека ръка със Стойчо Младенов е солидна неустойка, заложена в договора на старши треньора, която ще трябва да му бъде платена ако има преждевременно прекратяване на контракта.

Стойчо Младенов: Ако в Кайсар са недоволни от работата ми, да ме уволнят

Стойчо Младенов: Ако в Кайсар са недоволни от работата ми, да ме уволнят

"В началото на сезона сме и има още мачове"

В първите пет кръга от местното първенство, отборът на българина има спечелени едва две точки и се намира на предпоследното място във временното класиране в елита.

"Феновете скандират "Младенов, върви си вкъщи", но това няма как да се случи лесно. В договора на българина е заложена клауза, според която той трябва да бъде добре обезщетен, ако ръководството на Кайсар реши да го сменя", пише в изданието.

Стойчо Младенов: Готов съм да подам оставка

Стойчо Младенов: Готов съм да подам оставка

Треньорът ще напусне Кайсар при провал срещу Иртиш

Само преди броени дни, в медиите в страната се появи информация, че Младенов е уволнен, а малко след това от клуба официално опровергаха това с видео, на което се вижда как Стойчо води тренировка на отбора.

От "Sports.kz" не споменават за каква неустойка точно става въпрос, но изглежда не е никак малка, щом шефовете продължават да гласуват доверие на родния ни специалист.