Българският треньор на Ерцгебирге Ауе Павел Дочев не успя да намери обяснение за загубата на отбора от Ферл в последните минути. До 89-ата минута тимът от Ауе водеше заслужено в резултата, но допусна пълен обрат с две попадение за три минути.

"Планът ни за мача проработи напълно, но само до 90-ата минута. За съжаление на успяхме да вкараме втори гол. Малко преди края футболните богове взеха решение. Понякога има необясними неща във футбола. Какво да кажа? Вкараха ни два гола в края, въпреки че нямаха положение 90 минути", каза Дочев пред MagentaSport.

Илия Груев с шест минути футбол за Лийдс

Илия Груев с шест минути футбол за Лийдс

Отборът му с ценен успех над Лестър

"Това е горчиво и много разочароващо за момчетата. Удря ни много тежко. Трябваше да спечелим, а по-добрият отбор загуби", категоричен е той.

Треньорът обаче не обвини отбора си за липсата на втори гол и за грешките в защита в края. "Направихме много неща добре и правилно. Не заслужавахме да загубим. Глупости са, че сме отпаднали в края. Не можем да загубим силите си за минута", каза още разочавораният специалист.

Тимът на Ерцгебирге Ауе пропусна чудесна възможност да се качи на третото място в класирането на Трета лига в Германия и в момента е пети с 21 точки от 14 мача.