Младият съотборник на Димитър Бербатов в Керала Бластърс - Марк Сифнеос сподели пред местните медии, че често си позволява да критикува родния ни нападател, тъй като според него е важно грешките да бъдат посочвани, което сплотява колектива.

Индийските медии съчувстват на Димитър Бербатов

Индийските медии - Бербатов е диригент, но без оркестър

"Не са много играчите, които могат да вземат топката от краката му"

"Може би за самия Бербатов е объркващо, когато вижда, че не правя нещо като хората на терена. Но аз не чувствам напрежение, защото всички сме хора и всички грешим. Ако той ми каже нещо или аз му се изрепча, всичко е наред, защото в отбора сме наясно, че го правим за доброто на всички. Ако аз сбъркам и той ми го посочи, приемам го. Ако той сбърка и аз му го кажа, също всичко е наред. В крайна сметка няма напрежение, защото правим всичко за доброто на отбора.

Когато бях малък, гледах много мачове от Висшата лига, сега също. Опитвам се да се уча от движенията на големите футболисти. Уес Браун е централен защитник и може би си мислите, че се уча повече от Бербо. Да, уча се от него, но пък Уес ми казва какво мразят централните бранители", сподели младият играч.