Михаил Александров все още се възстановява от контузията, която го измъчва близо година.

30-годишният нападател се включи и в инициативата на тенисиста Димитър Кузманов, който организира благотворителен търг в помощ на Калоян от Белене. 13-годишното дете се нуждае от близо един милион лева за възстановяването си.

"Видях пост на Митко Кузманов и сам го потърсих с надеждата да помогна. Надявам се това да се случи.

От Арда обявиха: Павел Здравков не е наш футболист

От Арда обявиха: Павел Здравков не е наш футболист

"Към този момент клубът няма подписан договор, или предварителни разговори с нито един футболист", съобщиха "сините" от Кърджали

Не искам в този момент да коментирам кога точно ще съм готов за игра. Сега правя процедури и се надявам скоро да мога да играя.

Заради извънредното положение прекарвам голяма част от времето си у дома. Излизам само, за да пазарувам, да проведа тренировка или да мина на рехабилитация.

Николай Киров: Условията за работа в Арда са отлични, човек не може да иска повече

Николай Киров: Условията за работа в Арда са отлични, човек не може да иска повече

"Като бройка, и като позиции, играчите не са разпределени равномерно"

Във всички отбори, държави, в които съм бил, съм се опитвал да говоря на местния език. И в Полша, и в Русия, навсякъде. Със сигурност не съм говорил прекалено често или свободно полски, руски език. Но да знаеш чужди езици е и уважение към страната, където живееш и си изкарваш прехраната.

Във всеки един отбор, в който съм бил, пазя прекрасни спомени и продължавам да поддържам добри отношения", сподели футболистът на Арда пред БНР.