Вратарят Михаил Иванов се завърна в Италия. Стражът ще подсили отбора на Сиена, който сега се подвизава в Лега Про (трето ниво) под името Робур Сиена. Договорът на Иванов е за 1+1 години. За последно стражът, който е изкарал сериозен период от юношеските си години в италиански школи, се подвизаваше във Витоша (Бистрица) и помогна на отбора да спечели промоция за Втора лига. 

След три години в школата на Сиена между 2006 и 2009 година, Мишо подписа тригодишен договор с клуба, но до 2012 бе пращан под наем във Фоджа и Пиаченца. След това Сиена обяви фалит, а новият отбор на града бе наречен Робур Сиена и започна да катери стълбичката на италианския футбол, като сега стигна до трета лига.

Иванов пък се прибра в България през 2012 година и игра в Ботев (Враца),Левски и Ботев (Пловдив). Престоят му при "жълто-черните" обаче приключи изключително неприятно, след като именно той бе обвинен за големия виновник при унизителната загуба с 0:6 от Монтана. Сега обаче, на 27-ия си рожден ден, бившият младежки национал на България има шанса да поднови кариерата си на Апенините.