Капитанът на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов заяви, че ще се радва, ако Ростов завърши в Топ 3 на руския шампионат.

"В Спартак си свърших работата - станах шампион на Русия, спечелих Суперкупата, поиграх в Шампионската лига и Лига Европа. Ръководството на Спартак взе решение да се разделим, те така пожелаха.

Карпин разбира добре футбола и е прекрасен психолог. Той изгради този отбор и го научи да играе такъв футбол, без да се разсейва от странични фактори. Той е пример за мнозина, играл е много зад граница, има опит в Шампионската лига. Него не можеш да го измамиш, той е видял много в живота, с Карпин винаги е интересно. Има много добри теоретически знания, винаги си записвам по нещо ново.

Колко различни са Каприн и Кононов? Карпин се различава с това, че не може някой да дойде при него и да му каже: "Пусни в състава този играч, а не онзи". А при Кононов беше точно така. В много ситуации той няма свое мнение. Карпин винаги защитава играчите, поема отговорност. Ето защо за мен, по професионални и по чисто човешки качества, двамата са като небето и земята", коментира Попов.

Попитан на какво място в крайното класиране би бил доволен, Попов отговори: "Ще се радвам да завършим в тройката. С нашия бюджет това би било супер".

Критикуват Ивелин Попов за представянето му с екипа на Ростов

Критикуват Ивелин Попов за представянето му с екипа на Ростов

Бил е сред най-слабите при загубата с 1:6 от Зенит