Селекционерът на Босна Ивайло Петев не можеше да води отбора в последните два  мача срещу Коста Рика и Франция, тъй като даде положителен тест за коронавирус. 

Той води отбора си по телефона и възлагаше задачите на своя щаб.

"Преди всичко искам да ви кажа, че се гордея с вас. За мен беше чест да работя с вас и наистина още веднъж повтарям, че съм горд от начина, по който играхте и се държахте от началото на подготовката до сега. Трябва да продължим да работим и да вървим напред. Срещу Франция ни липсваше малко, за да може да спечелим точка или повече. Желая ви късмет във вашите клубове. Аз съм до вас, когато имате нужда от мен. Трябва да продължим да работим и ще бъде добре", коментира Петев след мача с "петлите". 

"Не се чувствах добре, гледайки мача по телевизията. За мен беше странно, че не бях на стадиона и нямах пряк контакт с играчите. Никога не знаеш какво те очаква в живота, затова за първи път комуникирах и с моите колеги по телефона. Поне всички бяхме в хотела тук, затова използвахме други начини на работа", добави той.

"Няма какво да кажа за момчетата, освен че се гордея с тях. Благодаря им за всеотдайността. Те изпълниха задачите си, бориха се, бягаха и заслужавахме да вземем поне една точка. Сигурен съм, че това ще ни се върне някъде. Все пак играхме срещу световния шампион. Сигурен съм, че ще напредваме и ще изглеждаме още по-добре в бъдеще, но трябва да сме единни и да продължим да създаваме положителна атмосфера", каза още Ивайло Петев.

Хвалят Петев в Босна

Хвалят Петев в Босна

Треньорът в момента бори коронавируса