Бившият капитан на Левски - Иван Горанов, е с неясно бъдеще в белгийския Шарльороа. Левият защитник има едва два мача през този сезон, а през голяма част от времето се бореше с различни здравословни проблеми. 

Националът първо преболедува коронавирус, а след това дълго време бе измъчван от мистериозна травма. 

Местният журналист Франсоа Гарите коментира ситуацията на Горанов пред "Труд". "Дълго време клубът не успя да определи характера на травмата. Отне му много, за да се върне към тренировъчния процес, но сега се подготвя на пълни обороти. Преди дни взе участие в приятели мач, но засега продължава да гледа официалните мачове от трибуните", каза репортерът на "DH.be". 

"Договорът му е до лятото на 2022 година, така че си мисля, че ще остане. Но Шарльороа не играе добре и след края на сезона ще има промени, засягащи щаба и футболистите. Загубата от Лех (Познан) за влизане в групите на Лига Европа се отрази и оттогава резултатите са слаби. Другият проблем пред Горанов бе и добрата форма на Жорис Кайембе, който по това време получи първа повиквателна за националния отбор на Белгия. Има още три кръга, а ако Шарльора не влезе в осмицата, Горанов трудно ще запише мачове до края на сезона", каза още Гарите.

Бранител на Монтана става съотборник на Иван Горанов в Шарльороа?

Бранител на Монтана става съотборник на Иван Горанов в Шарльороа?

Сериозен интерес към Раян Сенханджи